Ekonomiassistent

Publiceringsdatum: 2024-05-08

Skulle du vilja jobba inom administration, ekonomi, juridik? Eco Log Sweden AB är på jakt efter en skicklig ekonomiassistent och du kan vara rätt person för jobbet. Vill du arbeta heltid hos Eco Log Sweden AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Söderhamn då det är tjänsteorten. Eco Log Sweden AB har just nu en ledig tjänst som ekonomiassistent. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Bli en del av teamet hos Eco Log Sweden AB som ekonomiassistent genom att ansöka senast söndag den nittonde maj 2024.


Jobbannons

Är du en strukturerad och positiv person som gärna tar för dig i jobbet? En person som tycker om att både arbeta självständigt och tillsammans med andra i ett tillverkande företag med stora möjligheter? Vi söker en ekonomiassistent för att täcka upp under en föräldraledighet, med möjlighet till förlängning.

OM ARBETSUPPGIFTERNA

  • Assistera i den löpande redovisningen
  • Registrering, kontering, matchning och arkivering av leverantörsfakturor
  • Boka av inbetalningar i kundreskontran samt stämma av likvidkonton mot kontoutdrag
  • Hantera betalfiler
  • Avstämningsarbete vid månadsbokslut

OM DIG

Vi söker framför allt dig med en ekonomisk utbildning inom redovisning på högskola eller YH men du kan även ha förvärvat kunskapen på annat sätt.

Vi ser att du är en nyfiken och social person med god samarbetsförmåga som gärna hjälper andra. För att lyckas i rollen är du ordningsam, ansvarstagande och noggrann i hur du utför dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat med god planeringsförmåga samtidigt som du har en förmåga att växla upp när det behövs. Viktigt för oss är att du har en hög ansvarskänsla att leverera med kvalitet och i tid.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Vikariat på heltid till 2025-02-28 med möjlighet till förlängning

Placering: Söderhamn

Sista ansökningsdag: 2024-05-19. Ansökan skickas in via Eco Logs hemsida. För frågor om tjänsten kontakta Anders Hägglund, CFO, på anders.hagglund@ecologforestry.com eller 072-5900022.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnEco Log Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566501978
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Eco Log Sweden AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Söderhamn. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Eco Log Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Butterick´s söker Ekonomiassistent

AB Effektiv Halmstad söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Halmstad.

2024-05-14

Mer info

Just nu letar vi efter en Ekonomiassistent till vårt fantastiska team!

Riverty Sweden AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Varberg.

2024-05-06

Mer info

Ekonomiassistent

Wikan Personal AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Kristianstad.

2024-05-03

Mer info